Anläggningen

ANLÄGGNINGEN

Gyttorps ridklubbs anläggning

Anläggningen på Gyttorps Ridklubb består av ett ridhus med café, ridklubbens stall och privatstallet.

Vårt Anläggningsråd hjälper oss att hålla en god standard på vår anläggning. Och där behövs alltid fler händer, från smått till stort.

Vill du hyra ridhuset eller någon av föreningens ridbanor krävs att ryttaren har giltigt ridhuskort.

Anläggningen GRK

Ridhuset

Anläggningen på Gyttorps Ridklubb består av ett ridhus som är 20 x 60 m med sandblandat underlag.

Ingång till privatstallet

Privatstallet

Gyttorps Ridklubb har även ett inackorderingsstall.

I Lilla Stallet kan du hyra en boxplats. Där finns 5 boxar, i samma byggnad som ridskolestallet, men med egen ingång.

Boka ridhuset

Vill du hyra ridhuset för att träna själv med din häst? Eller vill du komma med ett gäng hundar och träna i ett ridhus? Eller har du en egen idé som behöver stort utrymme?

För att nyttja någon av föreningens ridbanor/ridhus krävs att du har ett giltigt ridhuskort, plus en avgift per timme du vill boka.

Avgiften erläggs genom Swish eller bg-betalning. Engångsavgift skall betalas direkt i samband med nyttjande av anläggningen.

Hundträning i ridhus

Priser för att boka ridhuset

Bokning nya ridhuset = 140:-/h**

Bokning hoppning nya ridhuset = 160:-/h**

**Ryttare med giltigt årskort erhåller 50% rabatt på bokningsavg.

(Bokad = stängt för andra)

Avbokning skall ske senast tre dagar innan bokningsdatum (ex senast onsdag om bokning är lördag). Vid senare avbokning debiteras halva avgiften. Vid utebliven avbokning debiteras hela avgiften.

För bokning/avbokning kontakta Gyttorps Ridklubb via E-post

gyttorpsridskola@gmail.com

Priser för ridhuskort

Engångsavgift = 100:-/gång

Årskort* familj (1 häst) = 1700:-

Årskort* familj (2 hästar) = 2550:-

Årskort* familj (3 hästar) = 3075:-

*Löpande 12 månader

Betalning av anläggninsavgift sker via bg (763-5964) eller med Swish till nr. 123 609 83 70.

Ange meddelande: ”Ridhusavgift + Ryttarens namn” vid betalning.

Logga för Gyttorps Ridklubb