STYRELSEN

Gyttorps ridklubb är en ideell förening som drivs av medlemmarna.

Gyttorps Ridklubb är en liten ridklubb med ca 120 medlemmar, men bedriver trots det en stor verksamhet.

Ridklubben, som startades på 1970-talet, ligger i det lilla brukssamhället Gyttorp i Nora kommun, ca 3,5 mil norr om Örebro.

GRK är en ideell förening som drivs av styrelsen, som består av medlemmarna.

Hästar i rad på promenad ute

Ditt engagemang är viktigt för våra barn och ungdomar!

Vi har olika verksamhetsråd så att du kan engagera dig i det du är intresserad av.

Du kan också bidra till klubbens viktiga medlemsförsäljningar.

Bli medlem i GRK och få förmåner som olycksfallsförsäkring och medlemstidning.

Ungdomssektionen på GRK, ridskolan i norra Örebro län

Att vara medlem i GRK

Genom ditt medlemskap hos oss omfattas du av en olycksfallsförsäkring. Det är en trygghet och en medlemsförmån som vi kan erbjuda dig via Folksam.

Som medlem får du även Medlemstidningen Häst & Ryttare.

Medlemsavgift senior 380kr/år

Medlemsavgift junoir 330kr/år

Klubbkläder

Köp klubkläder och visa att du är en av oss!

Hos Prima4you finns en mängd olika plagg som du kan beställa med GRKs logga.

Ordinarie leveranstider är 10-15 arbetsdagar och produkter levereras till din DHL-servicepoint.

USEK – GRKs ungdomssektion

Ungdomssektionen anordnar aktiviter för barn och ungdommar mellan 0-26 år, såsom, klubbtävlingar, pay&jump, stallfritids med mera.

Det mesta läggs upp på hemsidan men för att inte missa något så kika på Instagram grkungdomssektion och Facebook.

Om du vill komma i kontakt med oss i ungdomssektionen, eller om du vill engagera dig, når du oss på vår mail:

usk.grk@gmail.com

Gyttorps Ridklubbs olika verksamhetsråd

Som en ideell förening behöver vi all hjälp vi kan få. Om du vill engagera dig, men inte sitta i styrelsen, så kan du hjälpa till i något av våra olika råd.

Anläggningsråd

Vill du vara med och bidra till god standard på vår anläggning?
Känner du att det är dig vi söker?

Kontakta Håkan Larsson
Mail: hl@murdesign.com

Ridskolesråd

Rådet ska bestå av 1-2 personer från varje riddag, och varje medlem i ridskolerådet representerar ”sin” riddag i ridskolerådet.

Ridskolerådets uppgifter blir att:

· Utgöra kontaktyta mellan styrelsen och ridande elever/vårdnadshavare,
· Samråda med styrelsen om försäljningar av tex kakor, kläder, kryddor osv,
· Vara valberedningen behjälplig i arbetet med att vaska fram nya styrelsemedlemmar,
· Ansvara för cafeterian.

Är du intresserad av att ingå i ridskolerådet?
Kontakta Alexandra Färd. Mail alexandra.fard@gmail.com eller 072-192 05 36

Tävlingsgruppen på GRK

Tävlingssråd

Är du intresserad av att engagera dig i tävlingsrådet, vill du tävla för Gyttorps Ridklubb eller har du frågor om tävlingar på GRK kan du kontakta oss i tävlingskommittén på:

Medlemmar i tävlingsrådet:

Jessica Larsson

Mail: jessica.larsson@ljusnarsberg.se

Här kan du läsa mer om tävling på Gyttorps Ridklubb.

Medlemsförsäljningar i GRK

Aktuell medlemsförsäljning

Du kan stötta klubben ytterligare genom att vara med i våra medlemsförsäljningar, som vi kör några gånger per år.

Medlemsförsäljningar är ett bra sätt att skapa extra intäkter, eftersom just du kan hjälpa till! Ingen särskild kunskap eller ålder krävs för att vara med och sälja, och du bidrar till att hålla nere priserna på ridlektioner.

Onlinerabatt

Gräsroten

Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.

Inlägg om hur man kan stötta GRK via Svenska spels Gräsroten